Novetats 2018

header ads

Retrospectiva entre amics: Òscar Briz a La Casa de la Cultura de l'Alcúdia (6 de febrer)


Un concert indispensable per al proper cap de setmana serà aquest d'Òscar Briz, plantejat com una retrospectiva que farà un repàs a tota la seva discografia que ja va per a 30 anys. Trajectòria per la que ha passat per diferents formacions, des del seminal grup Coda amb els que va gravar una maqueta, els tres discos amb Banderas de Mayo i un amb The Beat Dealers, sense oblidar-nos del seu pas per l'exitós grup australià The Whitlams. Però sobretot el gran valor de la seva discografia són els treballs creats al seu nom, d'una qualitat contrastada i amb un cançoner realment immens. 

Amb totes aquestes credencials podríem dir que es tracta d'un clàssic, però res més lluny del que aquesta consideració puga fer suggerir en quant a que es tracta d'un músic que ja ho ha dit tot, al contrari, la meva impressió és la d'estar davant d'un artista més jove que quan va començar, inquiet i en un continu canvi, amb un munt de possibilitats per davant i sempre a cada pas un graó pel damunt de l'anterior, i on una de les màximes és fer de la cançó un vehicle digne de la expressió artística, no només pel bagatge musical, també pel líric, aspectes que al meu entendre el converteixen en un dels artistes més grans que s'han parit a València des de que a finals dels 70 un valencianet fera història a ses illes perdut en la caseta d'un plater. 

Doncs si, no només cal celebrar l'aniversari de torn, a més cal gaudir del seu savoir faire damunt d'un escenari i estar atents al gran disc que acaba de fer: Entre llums i ombres.  Qui diu que ja no ens queden herois!!!? Ací tenim un.

Recorde:

Dissabte, 6 de febrer, a les 8 de la vesprada,
concert d'Óscar Briz: "Retrospectiva. Entre amics".
En aquest concert Óscar Briz, farà un repàs dels seus trenta anys de carrera musical, acompanyat per molts dels músics que han col·laborat amb ell, i a més presentarà el seu darrer disc, Entre Llums i Ombres.
Preu entrades: 5 €.
Venda anticipada a la Casa de la Cultura


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris