Novetats 2018

header ads

'La màquina del temps' està a punt. Presentació 19 Febrer


La màquina del temps és un espectacle poètic i musical que neix de la gira de presentació del llibre De dies i d'anys de l'algemesinenc Rubén Pascual. Segons en contà el propi Rubén, aquelles presentacions van superar les expectatives, es va dur al llarg de infinitat de pobles i ciutats, en llibreries i auditoris, però el més important és que viatjant per tots aquestos indrets de la geografia valenciana va anar poc a poc reunint un equip humà important, músics, rapsodes i poetes es succeïren, alternant-se, intercanviant papers i impressions. I es que aquest poemari que va néixer de la ploma d'un poeta demana des del principi llibertat més enllà del paper, sortir a la llum, doncs els seus versos a més d'una plasticitat fantasiosa i evocadora, tenen ritme, i si l'has llegit sabràs que demanden ser pronunciats, demanen fer-se so i volar. 

D'aquells encontres i presentacions Rubén va connectar amb Juli Camarasa de Llaurí, també poeta, i junts amb alguns dels músics valencians de més prestigi, Àlvar Carpi i Josep Maravilla (Cassona Estudis) tramaren aquesta màquina del temps. I és com quan tot encaixa, artistes, tècnics, dissenyadors (Nat)... i llavors la idea pren forma en una caixa on a més dels poemaris adients durà un cd híbrid, ni son poemes musicats, ni són cançons a l'ús, però d'alguna manera aconsegueix materialitzar en format musical les fantasies d'ambdós poetes, una idea original que flueix amb gràcia, és agradable a l'escolta i ens posa en contacte amb la poesia com poques vegades s'ha vist. 

Tindrem a l'Angel Delight, tindrem navalles de sis fulls, aviadores valentes, estacions i ciutats llunyanes, trapezistes intrèpids, guitarres, lladres i ballarines, una desfilada de personatges que prendran vida en una nit que promet de la ma d'un molt bon grup de músics i rapsodes. Vos avise que l'espectacle fa olor a Sold Out. Recordeu, divendres 19 de febrer a les 22:30 al teatre Municipal d'Algemesí. De veritat vos ho dic, mireu el cartell de capçalera, no s'ho podeu perdre.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris