Novetats 2018

header ads

Òscar Briz presenta 'Entre llums i ombres' en l'Octubre CCC


Acabat d'eixir "Entre llums i ombres", l'últim disc d'Òscar Briz, ja han sigut unes quantes estilogràfiques de prestigi les que han marcat el que sembla ser el destí d'aquestes noves cançons, de totes la guillot-ina em sembla injusta, em quedaria amb l'opinió més ajustada de Xavier Aliaga en El Temps (http://goo.gl/7ZVfek), o si preferiu podeu llegir l'entrevista que li vaig fer fa unes setmanes (http://goo.gl/npn3CS).

Ací encara estem digerint aquesta obra de profunditat lírica encomiable a la espera de l'espurna que ens faça escriure quatre frases lligades en una ressenya com cal, potser demà o el mes que ve. El que si tinc clar i recomane és que tasteu aquestes cançons en directe, doncs si la carrera del de l'Alcúdia pot caracteritzar-se per alguna cosa és per el bagatge d'anys que du a l'espatlla i que demostra cada vegada que puja a l'escenari, la seva mestria artística et fa sortir de cada actuació amb bon sabor de boca.

Si tot va be i la salut m'ho permet allí estaré el proper 12 de desembre en l'Octubre CCC, entrada barateta, no es queixareu, lloc preparat, bon so, i bones cançons no faltaran. Habemus Briz!. 

ací el disc: https://goo.gl/WfeqiI 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris