Novetats 2018

header ads

MUV! Circuito Música Urbana de Valencia 2015



LA CIUTAT QUE FA MÚSICA, FA CIUTAT


MUV! és un festival que té com a objectiu el desenvolupament de la música en directe a l'espai urbà promocionant l'escena musical i fomentant la seva diversitat i creativitat.

En aquesta primera edició hi hauran més de 50 artistes representatius de diferents estils musicals. Del 5 al 8 de novembre a València, al Barri de Russafa, un total 15 espais presentaran una programació de concerts durant 3 dies. Tot això serà possible, gràcies a la col·laboració de músics, de diferents espais cedits per sales, associacions i locals d'oci, de professionals del sector musical que participaran en diferents activitats i del públic assistent. La proposta es complementarà amb un programa d'activitats paral·leles, desenvolupades en diferents espais col·laboradors (exposicions, taules debat, tallers, entre d'altres) relacionades amb la música.
Una proposta que potencia la música com a expressió artística de manera més activa en la vida cultural de la ciutat i dels barris, que a més permet diversificar els espais escènics i contribuir a crear un model cultural més actiu i participatiu. Connectar a professionals, músics i creadors en l'àmbit de la música amb el públic, fomentant el desenvolupament de la música en directe des de la convivència i el dinamisme cultural.

Aquest projecte sorgeix de la col·laboració de diferents persones vinculades al sector i a la cultura de la música i està gestionat per l'Associació Cultural Música Urbana València.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris