Novetats 2018

header ads

Punch Fest III en el Hot Rod de Sueca


A la pregunta de si existeix un underground valencià que fa bullir el rock, la resposta avui dissabte 12 tindrà lloc la tercera edició del Punch Fest (III). Aquest any donen un pas de gegant i s'envalenteixen  gràcies a una plantilla de bandes increïble que amenitzaran la festa de les festes en el ja llegendari Hot Rod de Sueca, paradigma del underground local, en el qual es donaran cita els sons més representatius del nou mil·lenni. Indie, punk, garatge, blues, psicodèlia, experimentació, electrònica i stoner conformen l'eclèctic conglomerat d'expressions artístiques que es donaran de cara amb el ja llegendari, selecte i pugilístic públic que tradicionalment s'ajunta al festival. Un embull boig, de gent boja per la música i el ball que fa pujar aquest festival com una cita ineludible a la culturalment difícil de Ribera del Xúquer.

Aquest any amb dos escenaris:

19:00 Kalong scenario (espacio terraza) amb:

- Flipping Colors: Meravella de quartet valencià amb afany en el rock sorollós de pensar pop. Tenen dos edicions indispensables Dead (Boston Pizza records.2014) totalment esgotat i Selfish Shellfish Selfie (Discos Mascarpone, Carmen Rec., Discos de Perfil 2015)
https://flippingcolors.bandcamp.com/album/selfish-shellfish-selfie

- Perro Grande: Màquina perfecta que tracta el noise, el punk i el rock amb maneres rabioses i estridents. Manegen el soroll al seu gust sobre una base rítmica de solidesa i qualitat contrastada amb un currículum que et tomba d'esquena. La flipes, de debò.
https://perrograndeband.bandcamp.com/

- Caustic Roll Dave: És un senyor que porta el blues del delta a terrenys maquinals, pedregosos i envoltats de xemeneies fumejants; a través de samplers, loops, guitarra, harmònica i veu, Caustic Roll Dave, un home sol, recrea un cosmoagónico lament postindustrial agitat des dels camps de cotó a les fàbriques de treball en cadena, conformant una onemanband que s'esplaia arrossegant i arrossegant enllà on no hi ha Déu que valgui. Tradició i avantguarda alternant-se en dos discos imprescindibles que són "Aproaching Noise"(2014) y "Long term music"(2011).
http://causticrolldave.com/

- Cabalgata Cósmica: Potent trio de rock sideral amb dos ep's en el seu haver que són del millor de l'escena stoner nacional, una aposta segura per deixar escapar la ment cap forats negres, en un viatge interestel·lar que no t'hauries de perdre per res de l'univers.
https://cabalgatacosmica.bandcamp.com/

00:00 Logia scenario (Interior Hot Rod)

- Árida: Des de les ermes terres de l'altiplà ve derrapant aquest duo que treballa el rock de tiratge gruixut i potent que es recopila en la seva primera referència autoeditada titulada "Cendres", la qual s'estan encarregant de repartir per tot racó amb gust pel salvatge.
https://aridamadrid.bandcamp.com/album/cenizas

- Perras del Desierto: (Ex Parking Stone ) Els de Gandia tornen amb nova formació i nou nom. Mirant les seves credencials sabem que el lliurament serà l'acordada: rock, grunge, stoner i actitud tot alhora i sense mitges tintes.
https://lasperrasdeldesierto.bandcamp.com/releases

- The Saurs: L'impressionant trio de garatge punk amb pinzellades de pop assilvestrat i salvatge tornen al Punch per reclam popular. En un any els ha donat per repartir el seu credo per totes les pistes de ball de l'estat, sent aclamats per crítica i públic gràcies a la seva posada en escena energètica i les seves cançons esbojarrades i enganxoses.
https://thesaurs.bandcamp.com/

- Niña Coyote Eta Chico Tornado: Úrsula Strong i Koldo Soret són una màquina de crear riffs addictius de rock ben dur i fumeta. Vénen a presentar-Lainoland que és una flipada mare i que els està portant a tota potència a les millors sales de tot el món. També estaran en el millor festival del món. Posen el volum al 13. cuidao.
https://niacoyoteetachicotornado.bandcamp.com/

- Jupiter Lion: Amb dos discos editats en Bcore Records i una trajectòria en direcció ascendent que fa molt que va deixar enrere l'estratosfera, gràcies a la potència de la seva motorik. El trio Valencià ens donarà unes classes de Kraut expansiu de basament ballable sent el perfecte final de festa per acabar de posar la pista cap per avall.
http://www.jupiterlion.com/

En acabar comptarem amb la inestimable presència de

Biorn Borj dj que ens tornarà troners fins a les 8:00 del matí i més enllà

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris