Novetats 2018

header ads

Sex You Up!. El debut de Erotic Psycho

Erotic Psycho - Sex you Up! (2015)

...Els seus riffs, els seus puntejos afilats, les tonades corejables i la seva actitud de sexe, drogues i rock & roll, han donat forma a una serie de cançons que et transporten directament a aquella irrepetible època...

1987, Sunset Strip, Whisky a Go Go… eixes són les primeres coses que et venen a la ment al escoltar el primer treball d’aquesta banda. Però espera, ací hi ha algo que no encaixa… i és que Erotic Psycho són nascuts al 2012, “Sex You Up!” ha estat publicat en aquest present 2015 i la banda no és de Los Angeles, no; son de València! Sí amics, heu llegit bé. Es clar que en realitat no són cap raresa -hi ha moltes bandes a l’estat practicant aquest estil, o semblants- però la veritat és que Erotic Psycho destaquen clarament; de fet, crec no exagerar si afirme que no li tenen res que envejar a totes aquelles bandes de hard rock que ho petaren en la segona meitat dels 80.

Els seus riffs, els seus puntejos afilats, les tonades corejables i la seva actitud de sexe, drogues i rock&roll, han donat forma a una serie de cançons que et transporten directament a aquella irrepetible època on l’esperit de bandes (entre altres) com Faster Pussycat, L.A Guns, Ratt o Mötley Crüe, era el que regnava (Guns N’ Roses sempre foren algo més). Així doncs, “Sex You Up!” està format per 5 cançons que agradaran a tot aquell que gaudeixi amb el hard rock més sleazy. Des de peces més robustes com “Psycho MF” o “Sex Me Up”, a altres més melodioses com “Abstinence Song”, passant per la obligada power ballad -“Back To You”-, fins a eixe espectacular final amb el que podria ser perfectament el hit hard-rocker de la temporada: “Rockin’ on the Wild Side”. Un manjar sleazy en tota regla.

Ara a veure’ls en directe i a esperar el seu pròxim treball, que tant de bo siga en format llarg, segur que serà la bomba. De moment sols ens queda gaudir d’aquest fantàstic “Sex You Up” i eixir a cremar la ciutat. Perquè, a cas existeix millor música per a aquesta època de l’any que el puto hard rock 80’s? La resposta és NO.

Per Juanvi

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris