Novetats 2018

header ads

L’Arbre Vermell



L’Arbre Vermell


Autor-Il·lustrador: Shaun Tan
Primera edició en català 2007



De vegades el dia comença buit d’esperances”


El llibre
Es tracta d’un llibre al que no li calen paraules, sols cal fullejar-lo i observar cada pàgina, il·lustracions plenes de màgia que, barrejades amb un text mínim, però essencial, ens transporten pels estats d’ànim de l’ésser humà.
Podria ser un llibre d’autoajuda, ja que en les seves 15 pàgines podem trobar tot el que els psicòlegs expliquen als seus manuals; és un llibre dirigit a lectors adults, però que perfectament poden llegir també els infants. És un crit a l’esperança, un llampec d’optimisme. Crec que tots ens podríem identificar en algun moment amb les il·lustracions... tots hem estat o estem com ens mostra el llibre:




...quantes vegades ho veiem tot fosc?




...quantes vegades no trobem una explicació?




...i quantes vegades un petit detall pot tornar a despertar un sentiment positiu dins nostre!




Ja sigui amb el somriure d’un amic, amb un simple detall, amb una paraula o potser amb un silenci... si observem, podrem entendre que TOTS tenim un arbre vermell que ens dóna la força per continuar vivint i lluitant per aconseguir allò que volem. 



L’Arbre Vermell ha guanyat diversos premis, és un llibre que us recomanem des de la Biblioteca del Bosc del Donyet. Avui que sembla que la negativitat s’ha apoderat de molts àmbits del nostre dia a dia, que vivim de molt a prop o potser de més lluny molts drames personals i socials... estem segurs que aquest llibre us portarà un alè d’optimisme i us agradarà!


...i sembla que el dia s’acabarà igual com ah començat, però de sobte el tens allà 
davant, ple de color i vida, esperant-te, tal com te’l imaginaves.”






L’autor
Shaun Tan va néixer al 1974 a Austràlia. Escriptor i il·lustrador de llibres com Els conills, L’Arbre Vermell, La cosa perduda i la aclamada novel·la sense paraules Immigrants, tots ells traduïts a molts idiomes i que han pogut gaudir lectors de totes les edats arreu d’Europa, Àsia i Sud-América.


Shaun Tan





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris