Novetats 2018

header ads

MEGA-HIT PRIMAVERAL: "Les Putes Falles" de Toni de l'Hostal

Com ja sabreu, ací a NSVSR cuidem la tradició valenciana, no només el rock. Així que avui he inaugurat una secció titulada MEGA-HIT PRIMAVERAL...


...que tindrà lloc durant el més de març, només aquest any i concretament en aquesta publicació que esteu ara llegint, tot per commemorar la festa major de "...todos los valencianos nano!!".

Realment la secció ha nascut només per a "Les putes falles", versió del "Ring Of Fire" de Johnny Cash, i on Toni de l'Hostal, gran songwritter canadenc-riberenc, ens deleita (ens dona leite) amb les bondats i highlights d'aquesta festa valenciana reducte de la cultura llevantina a efectes oficials, casaia mediante, des de Múrcia, passant pel Cabanyal, i fins Castelló. Una festa nascuda de la cel·lebració pagana de l'equinocci de primavera, el pas del fred a la caloreta, i coneguda pel seu caire crític, aspecte que curiosament mai ha assolit ni de conya, i això que matèria prima tenim a doll.

Amb tots vosaltres el millor MEGA.HIT PRIMAVERAL des de l'Himen Irregional. Les Putes Falles de Toni de l'Hostal:


Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Xico, jo que tenia 'l No Sé Viure Sinse Crack per un bloq sério, i ara t'has fet més comercial que la Ràlling Stone i la Rockdelcul juntes...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo sempre he sigut un tio molt serio de portes pa ca fora, però de portes pa ca dins me descollone tots els dies, lo que pasa es que amb el MEGA-HIT PRIMAVERAL he eixit de l'armari de la serietat tu! Gràcies per passar i per aquesta cançó memorable!!!!!

      Elimina