Novetats 2018

header ads

Declaracions recents del guerrer de Moixent.


  • En una recent roda de premsa, el guerrer de Moixent ha declarat que:

Traducció: "No els conec de res, però fa un parell de dies van vindre uns senyors amb corbata i d'agre rictus i amb un sobre ple de diners (de paper!!!!) i em digueren que els signés uns documents plens de faltes d'ortografia, per favor! jo soc un Iber respectable no un bajoca, a més la meua moneda no és la germànica, faltaria més!!!! Independència per a Moixent!!!!!!!"

  • El PP estudia l'enviament d'una sol·licitud de canvi de moneda a nivell europeu per a la reactivació de l'economia i davant de l'actual devaluació de la moneda germànica, l'euro. El comitè europeu a hores d'ara es troba en recés aguantant-se la carcallada i decidint a qui fer-li avui baixar-se els pantalons. 


  • Artur Mas no s'ha fet esperar i  reclama a Brussel·les l'adhesió a Catalunya del País Valencià, Múrcia i part d'Andalusia considerant els pergamins facilitats per el guerrer de Moixent, els quals constaten el territori a l'abast del valencià ibèric parlat. Denominació del territori seria Països Iberocatalans.
  • Per la seua banda, els càrrecs de la totpoderosa Google declaren que per diners fan el que sigui, si és precís posen d'immediat el valencià ibèric en el seu traductor. Per lo que el PP estudia fer una retallada en la partida d'educació a efectes de cobrir la factura digital.
  • Fa uns minuts la dama d'Elx ha fet una petició a No sé viure sense rock, amb dedicatòria per al PP i tots els seus avantpassats:

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris