Novetats 2018

header ads

Carles Pastor i Els Dies de Ràdio

"Potser parlem d'acariciar records o potser parlem d'obrir les finestres i deixar que s'enlairen. Potser parlem de caminar mentre intentem trobar-li trellat a tot açò o potser parlem de volar ben alt al soltar el llast, que de vegades, suposa mantindre'ns fidels al seny. 


Potser només és música, potser només és poesia o potser, DIES de RADIO -el nou disc de Carles Pastor- és un ingredient imprescindible d'aquesta fórmula màgica que anomenem viure, aquells que no ens conformem només amb respirar." Alba Álvarez

"Dies de ràdio" serà el quart treball discogràfic de Carles Pastor. En aquest nou treball musicarà els poemes dels poetes valencians: Francesc Mompó, Alba Àlvarez, Manel Alonso i Vicent Nàcher, més un de la poetessa Galega Miriam S. Moreiras a banda de cinc poemes de la seua ploma.

Un recull de 10 cançons que ha estat treballant durant els últims dos anys. Un viatge pel pop britànic, la música d'autor, el blues i amb un toc celta i mediterrani, tot això fruit de les seues experiències vitals a l'est i a l'oest, i a les diferents cares que ens mostra l'altre costat de l'espill...


Avuí el seu espai Verkami on podrà aportar-se diferents quantitats amb la finalitat de que Carles Pastor pugui poder auto editar-se aquestos "Dies de ràdio". Avant Carles, està fet.

Verkami de Carles Pastor.

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. Després d'haver llegit aquesta entrada, he escoltat les altres referències a Carles Pastor del blog. No el coneixia (sorprenents les col·laboracions amb Miguel Gil). Sona molt bé. Molt agraït pel descobriment.

    ResponElimina