Novetats 2018

header ads

Jay Farrar, Will Johnson, Anders Parker and Yim Yames - New Multitudes (2012) New Songs with lyrics by Woody Guthrie

El 28 de febrer va sortir New Multitudes. Nora de nou obre el bagul dels versos de son Pare, i per a l'ocasió diposita la seva confiança en Yim Yames de My Morning Jacket, Will Johnson de Centro-matic, Anders Parker de Gob Iron i Jay Farrar, de Son Volt i curiosament, i com a dada anecdòtica, ex-company de Tweedy en Uncle Tupelo (qui junt a Billy Bragg faria el mateix en les Mermaid Avenue). 
Les lletres que Nora ha deixat en mans d'aquestos músics les va escriure Guthrie en l'etapa més desconeguda de la seva carrera i amb un calze més íntim. Segons explica Nora Guthrie:
"Gran part dels trets són de la seva època en L.A. Lletres enginyoses que són part de la seva història més desconeguda. Des de les experiències pels barris baixos de L.A. fins als seus últims anys en Topanga Canyon, i que són singularmente íntimes, relaten dos períodes emocionals diferenciats de la seva vida"

A més de les 12 cançons que formaran l'homenatge, inclourà un bonus disc amb 11 més a càrrec de Farrar i Parker. El centenari de Woody Guthrie i aquest disc no podrien haver triat millor moment, any de plec social, injustícia global i decadència de la consciència humana, cal treure Guthrie de a passejar, cal recuperar l'esperit crític i combatiu. Aquest pòquer de barbes de la nova americana donen de nou la vida a lletres fins ara inèdites, i sent sincer, el resultat és molt bo.

Podeu fer-nos una idea amb Old L.A



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris