Novetats 2018

header ads

Concurs NSVSR: Oliva trencada

Mireu-se aquests xoriguers, són Oliva trencada. Segurament mai els vas a veure en la portada de l'Enderrock, i encara que ho mereixen més que tots els bigotis vermells i tots els manolos de la rambla, ni falta que els fa, tots cinc són super herois que lluiten contra els enemics de les arts, així que deixeu d'empassar-se sopes de mamífers caducades, açò és folk de destrucció massiva, els Super Furry Animals de la mediterrània.



No us equivoqueu, Perleta negra no és un pirata d'aquestos que seuen en les oficines de l'Sgae, aquests pirates són olives trencades que deixen veure l'os i l'ànima que hi ha dintre seu, i en la seva gran i magnificent bondat, oh Pep Toni!!! (genuflexió) han decidit utilitzar aquest humil forat digital perdut en l'ostracisme musical dels països balearovalencians per a començar la seva invasió corsària en terres de ninots indultats. Les perletes de la mar salà m'han cedit dues còpies del llibre disc Perleta negra per als dos primers que contesten correctament aquesta pregunta:

Valencians, valencianes.... per què cony voteu als feixistes?
Ay no!!! aquesta se m'ha traspaperat... ara sí:

Quins d'aquestos títols NO és un disc de Oliva trencada?:
a) La música de la calma
b) Sa bossa d’en Brossa
c) From lost to the river
d) Lluneta del pagès

Envieu la resposta al correu: concurs@noseviuresenserock.com
Els dos primers en resoldre aquest fosc enigma rebran un correu amb les instruccions per a rebre en sa casa el llibre disc de Perleta Negra.

Escolteu el disc sencer: Bancamp



Publica un comentari a l'entrada

7 Comentaris

  1. Vixca Mallorca, o Malorca com diuen els alemanys. Pop naïf diria jo, les lletres em fan recordar els Ossifar, pel seu sentit de l'humor. Grat descobriment els Oliva, i bona tasca de La Casa Calba!!
    No abandones este blog, Chals.

    ResponElimina
  2. Gràcies per participar Ivaxavi, el teu enviament està preparat a l'espera de que m'envies la teva direcció al e-mail concurs@noseviuresenserock.com
    Gràcies pels ànims respecte al bloc. Salut company i keep on ronckin'!!!!

    ResponElimina
  3. Contestat concurs, no em recordava que tenies també aquest espai. Abraçada.

    ResponElimina
  4. Gràcies Johnny, vaig a fer l'escrutini final. Uno que és masoca que ja no pot quasi amb un i s'obri un altre, je je. T'enllace Johnny.
    Gràcies a tothom del mon mundial per participar en aquest gran Quiz Show rockanroler!!! Tinc la bústia amb milers de respostes d'arreu del mon!!!!!

    ResponElimina
  5. No participe en el concurs perquè ja tinc el disc, però no puc estar més d'acord: són els Super Furry Animals de la Mediterrània. Grandíssim disc. I em sume a la petició: no deixes d'alimentar el teu blog.

    ResponElimina
  6. És curiós Xavier com un grup Valencià que canta en valencià desperta més interès en un bloc castellà on entren des de totes parts de la península que en un de valencià i amb l'ajuda del facebook. No ho entenc. (A veure, que entendria que el nivell del bloc està per baix de molts altres en València, uno no és un soberbi) pero la segona venta digital de Senior és de Sevilla. Si és que al final...

    ResponElimina
  7. Ara vaig a fer la prova del Perleta negra cap a la Península. A veure que tal l'experiment.
    Salut companys i gràcies per participar.

    ResponElimina