Novetats 2018

header ads

Wilco - (7") I Might / I Love My Label (2011)

art cubista...
Jeff Tweedy estrena el seu segell discogràfic dBpm Records amb el primer single del seu proper treball amb Wilco. M'extranya que no ho haja fet avanç, i més després de tot aquell embolic amb el Yankee Hotel Foxtrot. Segons Los Angeles Times comptarà amb la distribució i promoció de Anti-records, llest el xic. Aquest 7 "conté el single I Might i estarà acompanyat en la cara B per una versió de Nick Lowe 'I Love My Label'. De moment els afortunats que assisteixin al Solid Sound Festival els dies 24 a 26 de juny, seran els primers a poder adquirir el vinil. la resta dels mortals pot realitzar la seva pre-order per al 18 de juliol. De moment em reservaré per a la sortida al setembre del disc complet que portarà per títol The Whole Love. Veurem que ens prepara l'amic Tweedy, he llegit un LP doble? ... no ... no pot ser.

I Might


Bonic bodegó

Comença la temporada per a Wilco. Han passat per totes les fases de la popularitat, de banda minoritària, a grup aclamat i citat per tot arreu, també estendard de les noves tendències i repudiat per l'integrisme snob més recalcitrant. Per a molts no van sobrepassar el seu Yankee Hotel Foxtrot, altres ens capfiquem amb el seu 'Being There' i 'Summerteeth'. El seu At Least ... em val el 'A gosht is born', amb 'Sky Blue Sky' van aconseguir mantenir el llistó, però 'The Album' no em va agradar gens, em va avorrir, així que té fàcil superar el seu predecessor, a jutjar per aquests avenços crec que m'agradarà, més per la versió de Nick Lowe, una bona carta de presentació per al seu nou segell, del millor que han gravat en anys. Aquest òrgan és una delícia, i la guitarra ... glòria beneïda.

escolta Jeff... que el que miren és la teva jaqueta... ejem.
Segons declaracions a Rolling Stone el nou LP tindrà cançons amb tocs d'electrònica i krautrock, altres sabor a country-rock, balades espectrals, també country més atmosfèric, una mica de pop agre i alguna que altra weird-song rara d'aquestes que tant els agrada fer. Com de costum, Tweedy prova les cançons en format acústic abans d'editar els seus nous Lp's, aquesta vegada en la televisió canadenca en el xou 'George Stroumboulopoulos Tonight', va avançar 'Open Your Mind':


Rolling Stone | Los Angeles Times | Pre-order

Publica un comentari a l'entrada

3 Comentaris

  1. Oh, siiiiiiii, com m'agrada que Jeff Tweedy supere la seua dèria anti "A Ghost is born". Un caràcter difícil, el seu. Sky blue sky era defensable, però The Album no tenia ni peus ni cap. Tot era una reacció contra els elogis del seu vessant més (moderadament) experimental i inquiet. Bona entrada, amic.

    ResponElimina
  2. Estem d'acord. Veurem si això que pareix sigui al final veritat.
    Salut i gràcies.

    ResponElimina
  3. Penso el mateix de The Album... A veure si aquesta vegada ens sorprèn!

    Magnífica notícia i felicitats pel blog.

    MÚSICA D'ARRELS
    http://musicaderaices.blogspot.com/

    ResponElimina