Novetats 2018

header ads

Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort! - L’arbre amb fruits (2010)


El trajecte de Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort! amb la "Gira per places i carrers" finalitza aquest Octubre coincidint amb l'edició del seu nou disc "L’arbre amb fruits" (Picap). Mirant al country per la porta que va deixar oberta sa dylaníssima majestat el sr.Zimmerman, amb un folk-rock d'arrels americanes gravat quasi tot en directe, bateria, baix , guitarres i veu, i mesclat després en l'estudi amb piano i corus. Una delícia no gaire habitual pels països catalans.

Narcís Perich va començar tocant una vella guitarra de sa mare... i després de passar per molts i molts grups es va decidir a fer la seva carrera en solitari. A finals del 2003 va publicar el seu primer disc, “El sol surt per tothom”. Realment aquest era el seu segon disc, perquè el primer l’havia fet dos anys abans però finalment no va veure la llum. La gira d'El sol surt per tothom la va fer tot sol amb la seva guitarra. A l’estiu del 2005 va gravar el seu segon disc oficial. Es va dir “Bona sort!”, i igual que el primer, va ser gravat a Girona amb músics de sessió, i també va ser editat per la discogràfica Discmedi.

Amb aquell disc un grup d’amics van començar a unir-se a Narcís, la banda anava creixent. Van arribar a ser 12 músics i van començar a anomerar-ho “La Caravana de la Bona Sort!”. Aquell mateix any començava a gravar noves cançons i es van unir al grup en Ramon Arbós, l’Anna Sáez de Tejada, la Rosa del Hoyo, la Carolina Espítia, la Mirabai Gayà i l’Agnès Fort.Vam fer força concerts i el grup s’anava unificant, ja eren gent més fixa. De tant en tant anàvem gravant cançons a l’estudi d’en Jordi Corchs, al Masnou fins que l’estiu del 2007 vam publicar l’EP “Els lladres” (Audiovisuals de Sarrià), que contenia quatre cançons, ja com a “Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort!”. L’EP es va distribuir amb la revista Enderrock, i no es va posar a la venda.

Finalment, el 2008 van enllestir el disc que havíem anat fent. Contenia 21 cançons, anomenat com el grup: “Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort!” (Audiovisuals de Sarrià). No el van distribuir, només el veníem als concerts però va ser un èxit. Per promocionar-lo van idear la “Gira per places i carrers”, iniciada el 21 de març de 2009, i que consistia en actuar a les 41 comarques catalanes, gratuïtament, un dissabte a la tarda, plantats en una plaça d’alguna capital. La gira ha durat dos anys, el mateix temps que va durar la gravació del disc, però ha estat una gran aventura que conclou amb la presentació del nou disc, a l’octubre de 2010. El disc es diu “L’arbre amb fruits”, i el publica la discogràfica Picap. Entremig d’aquesta llarga gira, al 2009, Narcís va publicar un disc en solitari, “Versos i Acords” (Picap) on musicava diversos poetes catalans. Un disc de tall més clàssic.Narcís juntament amb Jordi Sendra, Laia, Xavi i l’Agnès són els que formem actualment La Caravana. Un grup molt reduït del que va arribar a ser però fantàstic.  El concert de presentació de “L’arbre amb fruits” coincideix amb el final de la “Gira per places i carrers”. A partir d’aquí, la història encara està per escriure. Torna el cowboy del maresme, el sheriff d'una regió dels països catalans amb localitats com Masville (Masnou), Cambri Hills (Cambrils), Alella City (Alella) on el folk-rock està en voga.

Picap | web | spotify | myspace

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris