Novetats 2018

header ads

Delên - Sa Roba Estesa (2009)


L'any passat es va posar a la venda el disc debut de la banda Menorquina Delên "Sa Roba Estesa". El cd inclou 12 Cançons delicioses, dolces i a la vegada salades. 
Les veus de Quim Torres i Len Mesquida s’interroguen sobre preocupacions quotidianes, amors i desamors, trobades i enyorances, la curiositat de viure el dia a dia i de somniar el demà. Emoció pura que es transmet amb melodies que s’eleven sobre un coixí de cordes, la millor banda sonora per a una nit de pluja. Pop intimista amb denominació d’origen Menorca
Aquest disc inclou un tema extra "sensacions d'hivern" que només está disponible en format digital a la botiga d'apple, iTunes.


Pon fotos sin limite en slide.com GRATIS!!!La intenció del grup en directe és tocar acompanyat d’altres músics i en diferents formats (trio,quartet...) per donar consistència a les cançons. Així a Catalunya Alba Codina (violí), Anna Carné (violoncel) i Pitu (bateria) i a Menorca: Joan Torres (baix), Alan Florit (bateria), Teresa Riudavets (violí), Aitor Arriarán (guitarra) i Dani Benejam (percussió) completen Delên a l’escenari. També conten amb col·laboradors ocasionals com la violinista Margarita Salvador, el violoncel·lista Pau Marquès i a la flauta travessera Borja Moll.

El grup Delên va néixer a finals del mes de febrer i principis de març de 2006 a Ciutadella de Menorca (Balears). Integrat per Len Mesquida (guitarra i veu) i Quim Torres (guitarra, veu i altres) membre del grup de rock instrumental SINEVARA, Delên es va formar amb la intenció de d’ajuntar forces i idees per compondre cançons amb melodies senzilles i accessibles acompanyades de lletres amb menorquí. La música de Delên esdevé, per tant, un pop intimista i personal de connotacions naïf.


Pon fotos sin limite en slide.com GRATIS!!!L'estiu de 2007, Delên, va preparar un concert amb imatges i vídeo/creacions de Macià Florit, Joan Al·lès i Tòfol Pons creades expressament per l’ocasió, on juntament amb els 10 musics, ho varen presentar en el 35è Festival de Música d’estiu de Joventuts Musicals de Ciutadella el dia 20 de juliol de 2007 i posteriorment el 15 de setembre al Temple Romà de Vic, en el MMVV 07 dins In Victro (off Mercat).

Amb tan sols una maqueta gravada de quatre temes s’han proclamat finalistes en el certamen de música jove contemporània d’Art Jove 06 i 07 (Balears), han guanyat el premi popular en el XXVIII Concurs de la Cançó de Salitja 06 (Girona) i han estat un dels vint grups seleccionats en el concurs Enganxa’t a la Música 06 i 07 essent escollits per les emissores de ràdio col·col·laboradores del concurs. A més, quatre de les seves cançons han estat escollides per formar part del recopilatori de les millors maquetes nacionals de 2006 per part de la discogràfica Bon Vivant Records (Cáceres), on al setembre van rebre el premi a la millor maqueta nacional 2006.

spotify | myspace | musica global | web



informació agafada de musica global

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris