Novetats 2018

header ads

Fernando Merinero - Las Huellas de Dylan

Qui s'amaga darrere de Bob Dylan? Aprofitant la gira que l'any 2006 Bob Dylan va realitzar pel territori espanyol, un equip de rodatge encapçalat pel director Fernando Merinero a perseguit els seus passos per a intentar donar un poc de llum al voltant del mite. Ho diuen tots els que el coneixen, apropar-se a Dylan ja siga físicament o personalment és un fet que no està a l'abast de quasi ningú, conten un acudit que reflexa prou be la seua manera de ser:
"En una conversa entre Dylan i Deu, Dylan li demana: - Deu meu, jo no vuic morir-me, no hi ha res que jo puga fer per a poder viure eternament?. Deu li contesta: - Fill meu, això que demanes és gairebé impossible, però per ser tu, t'ho concediré amb una sola condició: Que faces un concert en el Vaticà per al Papa. Dylan contesta: - Però senyor meu, no em pots demanar això, jo soc jueu, deu d'haver una altra cosa. - Ay fill meu, em costaràs de criar... ummm donc llavors... deixam que pense... be, ja està clar: a partir d'ara tindràs que somriure als fans, ser simpàtic, fer-te fotos, parlar amb ells, signar autògrafs, tindre paraules amables amb la premsa... Dylan tot atrafegat talla a Deu i li diu... - Pare, pare, per la mort d'un porc senglar!!!... d'acord... dis-me quines dades tens lliure per al Vaticà."
Un original documental que intenta un apropament des del punt de vista dels seus incondicionals, molt divertit i amb anècdotes sorprenents.
Conta amb declaracions d'artistes com Joaquín Sabina, Luis Eduardo Aute, Leonor Watling, Christina Rosenvinge, Loquillo, Javier Rioyo, Pablo Carbonell, Ángeles González Sinde, Benjamín Prado, Lagartija Nick, Diego Manrique, Jesús Ordovás.

Direcció: Fernando Merinero.
Año: 2006.
Duración: 86 min.
Género: Documental.
Producción: Daniel Gallejones, Jesús Díaz y Fenando Merinero.
Fotografía: Fernando Merinero.
Montaje: Fernando Merinero e Iván Aledo.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris