Novetats 2018

header ads

Homenatge a Ovidi Montllor

Després que la primera edició s'estrenés amb deu hores ininterrompudes de música, enguany torna el COMcert amb un objectiu molt clar: homenatjar Ovidi Montllor.
Quinze anys després que L'Ovidi se n'anés de vacances, el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en valencià (COM) ha decidit retre-li homenatge al seu poble, Alcoi, com a artista indispensable en qui van pensar per donar nom al col·lectiu de músics. 15 artistes, com 15 anys fa que és enyorat, li retran homenatge.

El proper dissabte 26 de juny quinze grups, un per cada any d'absència de L'Ovidi, retran homenatge al cantautor actuant a la sala d'actes de l'Institut Pare Vitòria d'Alcoi entre les sis de la tarda i les nou de la nit.

Quico Pi de la Serra, Miquel Pujadó, Al Tall, Andreu Valor, Autòmats, Batà, Carles Enguix, Hugo Mas, Inòpia, Naia, Owix, Rafa Xambó, Verdcel, Xavier Morant i Xitxarra Railway són els quinze noms que ompliran l'escenari d'Alcoi en honor a L'Ovidi. Sense cobrar, tot sigui per homenatjar un dels referents de l'escena cultural dels Països Catalans.

A més a més, l'Associació Estellesiana Rodonors Invictes, de Benicarló, recitarà poemes musicats del poeta Vicent Andrés Estellés. També es projectaran vídeos realitzats per Octavi Masià, que està preparant un llargmetratge biogràfic sobre la figura d'Ovidi Montllor. L'empresa Com Comunicar ajudarà l'organització a difondre aquest homenatge.

L'aforament serà per a 300 persones i l'entrada del concert cinc euros, que serviran per sufragar les despeses d'organització, ja que els músics actuaran de forma desinteressada.

L'any passat el COMcert va tenir lloc a Benifairó de la Valldigna, on van actuar els guanyadors dels premis Ovidi Monitor oferint catorze hores de música en valencià.

Data: dissabte, 26 / juny / 2010
Lloc: Insitut Pare Vitòria
Adreça: Avinguda d'Elx 15
Homenatge a Ovidi. 15 anys de Vacances. A Alcoi
Comença a les 18h i acaba cap a les 21h.
5 eurets

Cantem per l'Ovidi:

- XITXARRA RAILWAY.
- XAVIER MORANT.
- VERDCEL.
- RAFA XAMBÓ.
- PI DE LA SERRA.
- OWIX.
- NAIA.
- MIQUEL PUJADÓ.
- INÒPIA.
- HUGO MAS.
- CARLES ENGUIX.
- BATÀ.
- AUTÒMATS.
- ANDREU VALOR.
- AL TALL.

Organitza: Col·lectiu Ovidi Montllor.
Col·labora: Octavi Masià i Com Comunicar.
Associació Estellesiana Rodonors Invictes

Gràcies a Llibertat.cat per l'informació

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris