Novetats 2018

header ads

Broken Social Scene - Forgiveness Rock Record (2010)

L´escena independent canadenca va ser destapada pel repentí èxit del  primer treball d'Arcade Fire. Descobrí un fum de gent que estava oferint  un aire renovat a l´escena internacional que fins eixe moment estava  dirigit per anglesos i americans...
Però abans que els Arcade Fire  aparegueren al mapa ja hi havia circulant pels cercles més assabentats,  el col.lectiu de músics de Broken Social Scene, col.lectiu amb la  columna vertebral formada per Kevin Drew i Brendan Canning, per el que  han arrivat a passar 19 músics i intèrprets diferents.


El primer  treball que publicaren l´any 2001, el instrumental "Feel Good Lost", oferia una proposta  diferent però que no va tindre massa repercussió, no era massa  accessible. Va ser el segon disc "You forgot it in people" el que els va  donar a conèixer guanyant algun que altre premi del sector independent.

Ja  a l´any 2005 aparegué el tercer treball homònim per a confirmar que no  era casualitat l´èxit aconseguit, este disc oferia una  proposta més experimental que la seua antecessora, molta instrumentació,  aires eteris, cançons molt tancades, petits loops... El seus dos  treballs següents, anomenats Broken Social Scene presents Brendan Canning i Broken Social Scene presents Kevin Drew, mantenien el mateix nivell però cadascú baix el prisma del lider presentat.

I  aquí tenim l´últim "Forgiveness Rock Record", és un treball emocionant  de sentir, per què et porta per camins inesperats, capes de guitarres,  sintetitzadors, cançons pop més pausades, odissees de quasi 7 minuts...  un poc de tot, m´agrada i està molt treballat.

Us pose un vídeo, per a mi dels millors  temes del grup, del disc del 2005

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris