Novetats 2018

header ads

Perter Wolf - Midnight Souvenirs (2010)

Trobar una obra tan fora de temps com aquesta de vegades resulta com trobar-se un baló d´oxigen per agafar forces.

Midnight Souvenirs (Verve / UME), setè àlbum en solitari de Peter Wolf, estrenat el 6 d´abril del 2010. Seguint les petjades de Sleepless, que va ser guardonat per la revista Rolling Stone com un dels 500 millors àlbums de tots els temps, la nova col.lecció dóna esperança a l'amor ferit i promet que "encara hi ha temps per al vi de mitjanit, encara que de vegades et cures, i de vegades quedes ple de cicatrius."
Duets amb: la llegenda del Country Merle Haggard, el fervor que transcendeix la dinàmica, de la guanyadora del premi Shelby Lynne, i la inquietant i majestuosa veu de Neko Case. Midnight Souvenirs integra i abraça Rock, R & B, Blues, Folk i Country d'una manera que ha distingit la llarga carrera de Wolf. Impressionants són les seues dècades com a líder i figura central de la frenètica J. Geils Band, amb qui va demostrar el seu talent en èxits com "Centerfold," "Freeze Frame," "Love Stinks" i "Musta Got Lost."
Les arrels musicals de Wolf van precedides pel rock and roll, i son personalment entrellaçades amb les amistats amb artistes com el difunt Muddy Waters i John Lee Hooker, Aretha Franklin i Van Morrison.

El disc va ser embalat en l'estudi de Wolf i Kenny White, que també va co-produir Sleepless i Fools Parade, considerat com un dels "50 àlbums més influents dels anys 90" per la revista Rolling Stone. Al igual que el material en estos dos discos, la majoria de les noves cançons van ser co-escrites amb el guanyador de l'Oscar, Will Jennings, la ploma que va donar a Eric Clapton el "Tears From Heaven", a Steve Winwood "Higher Love", i al duet Joe Cocker i Jennifer Warens "Up where we belong".

Les 14 cançons abasta des del country blues de "Tragedy" amb Shelby Lynne, la dura "The Night Comes Down ", dedicada al desaparegut Willy DeVille, a la textura agredolça de" It's Too Late For Me" amb Merle Haggard, i l'impacte de la frase que rematada el vintage R & B de Philly a "Overnight Lows" i Wolf amb Neko Case lliurant un etern bouquet en "The green fields of summer".

La intemporalitat de Midnight Souvenirs s'estén per dècades de gèneres musicals i viatges després d'hores en clubs plens de fum, així com a les profunditats del Delta del sud americà, amb els seus sons de Shake, Rattle and roll. Els pantalons de cuir negre i botes altes, que fa uns minuts van caminar pels carrers, esquitxades de pluja, són apilades en una cadira. En el fons profund és l'amor de l'amor i l'amor per la música. El batec del cor de l'amor secret darrere de portes tancades ... murmuris en la llarga i fosca nit després d'apagar les llums ... a la deriva en melodies d'un Honky-Tonk de les afores. És el començament o el final ... i tot s'hi val. Escolta aquests records nocturns ...tots estan en en aquest treball magnífic.

Ací teniu un reproductor amb moltes de les cançons de Peter Wolf:
Jukebox 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris