Novetats 2018

header ads

The Nu Niles - Sin Rendición (2009)

Esta era una de les signatures pendents que em quedaven de l´any passat, el primer llarg de The Nu Niles totalment en castellà. Com diuen ells, "molt s´ha parlat en els mentiders més rockers de tot el territori la aplegada del primer disc en castellà, i ací està, i la espera ha valgut la pena...". Quina sort per a tots aquells que els agrade el rock´n´roll més genuí, el garatge ben tocat, i la força del punk controlada per un ritme rockabilly, quina sort per amí que encara que tard l´he pogut descobrir.

Van començar la seva carrera com una banda de rockabilly pur, de baix cost, en un moment en que era considerat totalment anti-moda i probablement la cosa més underground musicalment parlant. La banda sempre ha mantingut un celler d'aquestes arrels i encara conté els ingredients bàsics de Rockabilly, Rock'n'Roll, Surf, Punk i Ska, llançant alguns TexMex ó Spagueti-Western, tot això produeix un còctel original, per no dir una collita única.
La banda està formada per Mario Cobo (guitarra i veu), Ivan Kovacevic (contrabaix) i Blas Picón (bateria).


El Nu Niles han tocat més per Europa, en la Costa Oest dels EUA i gairebé en tots els prestigiosos festivals de Rockabilly / Rock'n'Roll arreu del món, així com la producció de quatre treballs, i un munt de ep´s en els que cada vegada més el factor rockabilly ha anat poc a poc retrocedint per a donar pas a un discurs propi que culmina en aquest treball. Això sí, les produccions continuen buscant eixe so vintage que els apropa als clàssic. Molt bon treball.

Esta cançó que vos deixe és genial. "Un Solo Botón"
Y si vos agrada busqueu "El crugir de tus rodillas", de un LP anterior.

Videoclip "Un Solo Botón"

The Nu Niles | MySpace Music Videos

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris