Novetats 2018

header ads

Volcano Choir - Unmap

Aquest projecte portava ja uns anys gestant per Justin Vernon més conegut al rock alternatiu d´arrels com a Bon Iver, acompanyat també d´altres membres del grup Collections of Colonies of Bees, ademés de Bon Iver. La col.laboració és anterior a la pujada meteòrica del projecte Bon Iver de Justin Vernon, amb composicions originals que daten de l'estiu de 2005, just en el moment en que Collections of Colonies of Bees feien la primera gira amb la banda anterior de Vernon, DeYarmond Edison.
Siguent un disc dissenyat a l'estudi, la collita no pateix de la sobrecàrrega d'un sistema digital o de una sobreproducció. Més aviat es respira i es convulsiona en la mateixa mesura, irradiant un dinamisme inherent aon podem trobar la servitud voluntària de la intimitat. Amb influències que van des de David Sylvian i Steve Reich a Mahalia Jackson i Tom Waits, seria més exacte dir que la influència del grup és la música en si. Podem escoltar i sentir amb quina cura i amor s´ha fet aquest treball a cada estona del disc. Amb les vibracions d'alguns gospels íntims, a més d'un esperit de paciència i repetició reflexiva, la música del Volcano Choir és tan dinàmica com bonica.
En Unmap es van reunir més d'un cap de setmana al novembre de 2008 a Fall Creek, Wisconsin, Justin i Nate a l´estudi de gravació de Vernon. I si bé ha sigut la seva intenció fer un disc sobre l'atractiu d'estar amb la gent que necessites i fer alguna cosa amb ells, també és un document creat per músics amb regals rars que es reuneixen per exorcitzar les seves idees sobre la bellesa. Aquest bastiment de bucles i tempos d´estil coral ofereix un estat de sorpresa permanent, peces ambientals, llargues melodies relaxants i progressions que s´arrimen a l´experimentació, amb les inconfundibles lletres de Justin Vernon.
Unmap marca el debut de llarga durada de Volcano Choir, la col.laboració entre Collections of Colonies of Bees i Justin Vernon de Bon Iver. Pàgina oficial de Volcano Choir. Al myspace només podem trovar aquest tema:

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris