Novetats 2018

header ads

Ang Lee - Destino: Woodstock

Pots haver vist mil documentals del festival de Woodstock, o pots haver vist algun dels concerts, ó inclús pots haver llegit alguna entrevista d´algú que assegura que va assistir, però de lo que més segur estic ès de que no hauràs sentit la sensació dels milers de persones que allí anaren, la sensació individual de estar al centre de l´univers, de viure l´amor lliure mentre la música explota al punt més alt dels seixenta. Ang Lee te la facilitat de, lentament, escena a escena i sense la necessitat de colps visuals estil Hollywood, introduir-te en llocs i situacions que no has viscut ni viuràs mai.
En aquesta pel.lícula el protagonista Elliot torna al poble dels seus pares per ajudar-los a eixir del clot en el que estan, intentant sanetjar el motel que porten, casualment veu al diari una notícia en la que nomenen que a un poble veí s´ha denegat el permís per a un festival de "hippies", ès en eixe moment quan Elliot veu l´oportunitat per a donar-li eixida al motel dels seus pares. Ang Lee de manera magistral utilitza aquest personatge com a vehicle per a fer partíceps als espectadors d´aquest viatge iniciàtic que no només et porta a estar present al festival sino també a la transformació personal de Elliot en un dels moments més importants de la música i de la societat tal i com la coneguem ara. També ès interesant vore com un poblet oblidat i una granja de vaques són convertits en l´escenari del festival amb els paissatges als que ens te acostumats Lee. Per cert... el viatge d´àcid que relata , en mans d´un altre director de segur hauria sigut menys eficaç. Molt Bona

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. esta película es el millor exemple de superació front la devacle, de gent en visió i imaginació... aquesta pelicula la tindrien que posar i estudiar en totes les escoles de negocis. Es un dels millors exemples de gent amb idees originals i innovadores, a este país li falta emprendedors així.. ens cal una bona dosis visionaria!

    ResponElimina