Novetats 2018

header ads

Pepet i Marieta, la festa ja ha aplegat!!!!!

Després d´un centenar de peticions de fans d´aquest blog (ejem...en eixe moment una gota de suor freda apareix al front del Chals i li recorre tota la cara fins caure al teclat del portàtil¿?) per fí per petició popular senyors i senyores, pares i mares, fills i filles!!! amb tots vosaltres des de Ulldecona, a les terres del Ebre: Pepet i Marieta!!!!!
Bromes a banda, aquestos tios porten ja deu anys rodant pel mon, i amb el treball "La Pelu" han consolidat la seua situació de banda de culte. Aquesta ès la seua presentació: "Pepet i marieta és una proposta festiva que beu de les músiques “populars” d’arreu del món per a vestir uns textos marca de la casa propers, descarats i crítics. Rumba, jota, bolero o ska, tot estil és vàlid per a aquesta banda de 8 músics sòlida i contundent que l’arma ben grossa allà on es presenten amb la seva fórmula de música, teatre i saber quotidians". Bones peces.
El seu últim treball "La Pelu" del 2008 està produït pel Marc Parrot, no cal més presentació. Vos deixe amb aquest video.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris