Novetats 2018

header ads

La Habitación Roja - Universal

Al underground de València hi ha molt bon nivell de grups, La Habitación Roja ès dels meus predilectes. Porten una llarga trajectòria de 15 anys, pausat però ferm. "Nuevos Tiempos" va supossar el gran vot a la primera divisió del Indie nacional produït per Steve Albini, qui va produïr el "In Utero" de Nirvana entre d´altres, caracteritzat per treure als grups la seu part més directa i aspra, quedant natural,a partir d´aquest treball van mantenir el volum de les guitarres a tope. També són igualment destacables els treballs anteriors "Radio" i "4"que contenen gran part dels himnes d´aquest grup. Després ha publicat dos mini-cd(més pop) i el continuista "Cuando ya no quede nada", també amb l´ajuda de Steve Albini, aquest últim el tinc menys mascat. La primera degustació que he fet de "Universal" ha sigut molt grata, denote un major treball a les lletres i una consolidació al sò propi del grup, han trovat el seu lloc, i es nota que estan còmodes. Com sempre a les lletres intenten fer-nos replantejar la nostra conciència respecte a fets quotidians, ademés que solen muiar-se amb temes polítics ("Tened piedad del ex presidente" de Cuando ya no quede nada) una cosa que no entenc com no ès més generalitzat als temps que corren.
Als seus concert sempre arriven a tindre una comunió amb el públic molt especial, aon actuen triomfen, també s´ho curren ho vaig comprovar al Fib amb un recinte fins els topes i amb tota la gent cantant els seus temes. Bé fins ací tot, per una vegada sembla que encara que després de molts anys de carrera es fa justícia amb un grup de qualitat (no voldir dir això que els 40 anormales i companyia continuen a la seua bola de baile latino regueton i cha cha cha).
Podeu comprovar per vosaltres mateix perqué han sigut el grup més escoltat al myspace la passada setmana.
A falta d´un video del nou treball vos deixe una de les meus cançons preferides del Nuevos Tiempos: "El Eje del Mal". Adivineu a qui fa menció la cançò?
Discogràfica Mushroom Pillow

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris