Novetats 2018

header ads

The Ships - The Summer Of Our Lives (2014)

Homenatge al power-pop de les nostres vides

The Ships neixen fa més de 4 anys, quan Dani Llamas i Juan Ewan decideixen gravar un disc junts al Port de Santa Maria amb Paco Loco, i és allà amb Paco on sorgeix una nova i increïble connexió i afinitat tant humana com musical. L'aportació de Paco als temes i la química entre els tres és tan gran que Paco passa a ser membre de The Ships. The Ships són efervescència pop, guitarres i melodies assolellades per a fans de The Posies, The Byrds, The Jayhawks, Teenage Fanclub, Red Kross o Beach Boys.

Arribant ja al final de l'any passat va arribar a les meves mans un disc amb molt d'encant, "The Summer Of Our Lives" és el debut del grup The Ships, sustentat principalment per l'amistat de Dani Llamas (GAS Drummers) i Juan Ewan (El Sueño de Morfeo) al llarg de molts anys al voltant de la gran passió que senten per la música que més els agrada, completa la formació Paco Loco del que poc cal dir, un dels homes importants de la música al nostre país a les dos bandes de la taula de mescla, i que aquí es preveu decisiu per a l'acabat del disc, no oblidem que per les seves mans van passar Golden Smog, paraules majors per a qui us escriu aquestes línies.

És evident el gran amor que senten The Ships pels sons assolellats de platja propers al pop guitarrer de bressol americà i on les seves influències estan més que clares, cavalcant entre clàssics amb gran aroma als Byrds i grups del power-pop més actuals, ells mateixos revelen les seves influències i no amaguen la seva condició de fans dels grups que homenatgen, no sense això significar que l'escolta d'aquest disc és gratificant i aporta vitamina C a més no poder.


Així de primeres el passat del sr.Ewan pot aturar a més d'un fundamentalista del rock, només fins que comença a rodar el tracklist i llavors els prejudicis es dissipen a l'instant. En "Want" el trio es porta el brillant sol californià al Port de Santa Maria amb aquesta rickenbaker tan byrdiana aportant calidesa i alegria sense més. I no vull ni pensar on estarien ara mateix si temes tan rodons de cadència agradable com "Telephone" haguessin estat editats en plena febre indie noventera. "I Got Lost" és una autèntica joia de platja amb gust de clàssic, però no tot és clàssic i edulcorat (que no embafador), hi ha molt poder rocker en temes com "Hero", "Station Of Rock" i "Camera Eye" ... que guitarra!, cançons que podrien sonar al repertori de l'últim Chuck Prophet, i la cançó que dóna títol al disc, "The Summer Of Our Lives" que confirma la grandesa d'unes composicions d'acabat exquisit i més enllà del gran ofici que atresoren reproduint sonoritats ja conegudes. Tanquen el disc amb "Better World", un power-pop de llibre per a emmarcar.

"The Summer Of Our Lives" és un disc deliciós, addictiu i rematat amb molt d'ofici, esperem que la proposta es consolidi en el temps, els podrem gaudir en la Sala Loco Club el 25 de Setembre, una alenada d'aire fresc en aquest càlid estiu.


Per Chals Roig



Podeu fer-se amb les edicions en cd i vinil en: 
http://www.mieldemoscas.com/tienda.html

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris