Novetats 2018

header ads

Escolta "Grownass Man" dels The Shouting Matches, el nou grup de Justin Vernon (Bon Iver)

Justin Vernon va finiquitar el seu projecte Bon Iver de manera indefinida després de dos discs que van cridar l'atenció de premsa i public. "For Emma, ​​Forever Ago" ja es un clàssic del indie-folk, i l'exuberant segon disc "Bon Iver" demostrava que podia emocionar igual inclús lluny d'aquella barraca en la muntanya i amb una producció més treballada. Però per molt que fugi del seu estatus de rockstar, a efectes pràctics demostra a cada pas que ho és, no hi ha més.

Ara torna amb The Shouting Matches, projecte junt a vells coneguts que li dona la volta al Justin Vernon que coneixíem fins ara, només hi ha que fixar-se en la portada el somriure que llueix i el bon rotllo que destil·la amb els seus amics Phil Cook i Brian Moen. El disc s'anomenarà "Grownass Man" i sortirà demà mateix!!!, podeu pre-escoltar-lo en el reproductor inserit baix d'aquest post. 

És prou revelador que ell mateix descriu aquest projecte com més lluminós que qualsevol cosa que ha fet amb Bon Iver. Queda clar que no li te massa afecció al seu anterior projecte, a més escoltant les cançons la llençaria més llarga, potser és una sort que així hagi succeït i que Bon Iver nomès hagi sigut el vehicle per a treure a la llum el veritable artista que és Justin Vernon. Rock de tall clàssic, en ocasions proper a Tom Petty, una veu que no te res a veure amb el falseto que solia utilitzar i més proper al seu primer grup DeYarmond Edison. Una de les sorpreses de la temporada que acullo de grat. Jutgeu vosaltres mateix:



Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris