Novetats 2018

header ads

El Corredor Polonès - #elcamellpostrat (2012)

El Corredor Polonès és una de les apostes segures del rock en València i un dels grups de capçalera d'aquest espai junt als desapareguts Inòpia (Ressenya de L'embaràs d'Agnieska). De nou els tenim d'actualitat pel seu segon disc, el grup d'Ontinyent adapta la seva música al format acústic amb arranjaments de corda inclosos. Gravat el passat 24 de Març en l'Auditori Josep Maria Bru d'Agullent. Amb El Camell Postrat és pràcticament impossible no fer menció a tots els grups que en els 90 adaptaren els seus repertoris al format Unplugged. 

Ací us deixe el primer single extret del directe on podreu comprovar que l'acabat i el so no tenen rés que envejar als seus grups de referència. Com deia un comentari anònim en la meva ressenya de L'embaràs d'Agnieska: "on estan els promotors seriosos d'aquest país??" La resposta a aquesta pregunta ens dona una idea de lo difícil que ho té el rock d'alta qualitat en les terres de la vela, la fórmula 1, i les jaquetes de marca i bigoti. Tenim sort que l'estima al rock que demostren és suficientment gran com per a suportar l'ostracisme que solen patir tots els grups en aquest país. Enhorabona xicons, molta força i endavant.

Cançó Trista de Cindy Lance

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Un post molt bó, aquest grup es merèix d'una vegada per totes el reconeixement de ser coherent amb el seu estil i de dignificar el paper del rock català...

    Ara, una cosa, els de la foto crec que són Rovolta 21, no pas el corredor polones...

    ResponElimina
  2. Són una passada als concerts i molt bons tios. Ja els toca triomfar! Que s'ho mereixen de veritat.

    ResponElimina
  3. Lo de triomfar és difícil. Jo els desitge millor que mai deixen d'estimar el rock com ho fan, lo demés be sol. Molt de rock i salut comentaristes anònims.

    ResponElimina