Novetats 2018

header ads

Stereozone presenten Power


Si ja és difícil destacar en el lloc més fosc d'aquesta península amb la música, imagineu si a més et dediques al rock dur. Doncs estem parlant d'un acte d'atreviment, i més tenint en compte que no existeix circuit en viu a tal efecte, en el cas d'Stereozone més que d'atreviment és pura força i actitud. 
Veient el resultat u pot començar a percebre que ja han deixat de ser aquell grup de caràcter local que trencava la mà amb les guitarres a tot volum en els pobres esdeveniments en viu de la localitat d'origen i pedanies. Aquest nou treball és una altra cosa, Stereozone ja no és un grup local de cap lloc, i Power és el pont, que si tot va be, serà el primer graó de la seva escalada cap al seu propi cim, i si l'èxit els acompanya, doncs merescut serà. Només caldria per a confirmar aquest pressentiment veure'ls en el cartell d'un festival rock de primera línia, posats a somiar ¿per què no Azkena Rock? estaria be.
Ja tenim el nou vídeo de la cançó Gotta Kill It estrenant Power, escoltant-la se m'ocorren un munt de personalitats a qui dedicar-li-la, inclús seria perfecta per al despertar global (paraula tant de moda) dels cervells atrofiats per la música de les grenyetes mulla-calcetes de la Mtv. Encara tinc pendent el seu directe, la pluja va ser en el seu dia l'impediment per a consumar l'experiència folklòrica més refrescant dels darrers anys, si heu llegit bé, folklòrica, si el folklore té que ser el reflex de la nostra comunitat, ells per a mi compleixen a la perfecció aquesta premisa, són també un reflex molt vàlid dels nostres joves, i pel que va corrent de boca en boca, el directe és brutal. Així que és aconsellable no perdre's la presentació de Power el proper dia 14 de Gener en el Hot Rod Cafe de Sueca, si t'agrada el rock de pes i qualitat, no pots fallar. Power si que és patrimoni de la humanitat, autèntic patrimoni del rock'n'roll. Endavant xicons, a rebentar els timpans dels feixistes que ens han envaït. 
Força Stereozone.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris