Novetats 2018

header ads

Volem TV3!!!

No m'agrada gens la política, la intente evitar al màxim possible, però arriva un moment en que cal movilitzar-se en contra d'aquest sense sentit. Francisco Camps continua el seu regnat fidel al camí i trajectòria que du des de fa ja massa anys. La confiança sega del seu partit central demostra el que ens espera si la dreta puja al govern. De veres algú continua pensant que els populars arreglaran la crisi? per favor, potser milloren l'estat de les arques públiques a costa dels ciutadans, per suposat, però a més desapareixerà la veu del poble, la cultura caurà al fons d'un pou, i per a més inri, Camps tindrà accès al govern central. Ara que pensant-ho be potser trobi un altre lloc en la península on poder fer-se els vestits més barats i desaparega d'ací.

Milers de valencians protesten pel tall de l'emissió de la TV3. Per si a algú li cap algun dubte sobre l'èxit de la convocatòria, ací vos deixe un grapat de fotografies realitzades pel fotògraf Francesc Estrel·la:
















Camps dimissió!!!!

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Hola, et segueixo de fa temps, primer a la Route..., ara també aquí, continúa així, fas molt bona feina.

    Una cosa que m'agrada dels llocs de música que segueixo és que no s'hi acostuma a discutir ni de política, ni de religió, ni de futbol (cosa que s'agraeix) i s'hi respira un ambient més relaxadet i de bon rotllo. Però en fi, de vegades la cosa ho exigeix i per tant us dono el meu suport des de les highlands, no us deixeu prendre el pèl per en Camps.

    I tornant a les coses que importen... ja tinc les entrades per anar a veure els Slim Cessna's Auto Club i els North Mississipi Allstars.

    A reveure!

    ResponElimina
  2. Benvolgut Txals. Tant de bo es torni a veure TV3 a les terres valencianes. Crec que s'ha d'anar molt curt de mires per rebutjar un tracte just de reciprocitat amb Canal 9, com sembla que hi havia damunt la taula. És una llàstima que, ja parlant en el tema músical, que els de Canal 9 no vulguin expandir el moment tant dolç que travessa el País Valencià. Em dol que desprès de tants anys, encara es pot donar un incident com el que va haver-hi amb els Munlogs. Des de el Principat i des de el Gironès, tot el meu suport. Salutacions!

    ResponElimina
  3. Bones Txals,

    Jo també evito parlar de política i futbol al meu blog, encara que en ocasions cosat mossegar-se la llengua ;)

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  4. Per molt que hi pensi no em ve cap argument "lògic" al cap per tal de prohibir les emissions de TV3, quines raons donen ?? Tan sols es bàsen en un tecnicisme ?? deuen tenir por que TV3 perverteixi la ment dels valencians...
    El més trist però es que aquest senyor te el suport de molta gent...o no seria president...
    Ànim Txals...i de tant en tant va bé desfogar-se....de fet estic pensant en fer un blog tan sols per això....

    ResponElimina