Novetats 2018

header ads

Bruce Springsteen - Live On Air (2011)


Beneït Spotify, aquest monstre digital que de vegades et descobreix sorpreses com aquesta. Gravat al programa The Main Point de Bryn Mawr, a Philadelphia el 1975. Registrat just abans de l'aparició de Born To Run. És interessant en aquest Bootleg (oficial?) la versió inicial de Thunder Road i el tema inèdit A Mountain Of Love que ha interpretat en la seva última gira. Per als iniciats i completistes, només dir-vos que hi ha un bootleg pirata amb la totalitat del show ... abans, quan la pirateria era tot un art, sempre hi havia algú amb el dit en el rec del seu radiocasset, també cal donar-los les gràcies. Més avall de tracklisting us deixo l'enllaç a Spotify i per a la compra en dues versions, només el cd o cd + dvd (d'enregistraments a Saturday Night Live TV).

1.Mountain Of Love
2.Born To Run
3.E Street Shuffle
4.Thunder Road
5.She's The One
6.4th Of July, Asbury Park (Sandy)
7.Back In The U.S.A.
8.Jungleland
9.Spirit In The Night
10.A Love So Fine




Spotify | Compra Cd+Dvd | Compra sólo cd
(hi ha una errada en l'spotify, en les cançons: E Street Shuffle, Thunder Road y She's The One, han possat cançons de rock dur de "a saber qui", en comentaris el bootleg complet)

Publica un comentari a l'entrada

3 Comentaris

  1. Ay ay ay Txals, quina errada els de l'spotify, ens han canviat tres cançons, E Street Shuffle, Thunder Road i She's the one, per altres cançons d'un altre artiste.
    ¿Como anava jo a deixar-te sense el bootleg complet registrat de la taula de mescles de la emisora de ràdio? Ací tens bon amic:
    http://www.megaupload.com/?d=UN5W1Y5C
    http://www.megaupload.com/?d=9D1LGN2G

    ResponElimina
  2. Gràcies Anònim, sempre és un plaer tindre't per ací. Per cert, molt bona la versió del I Want You de Dylan i del Back In The USA de Chuck Berry.

    ResponElimina
  3. De vegades amb tu, amic Anònim, em sento com si parlara tot sol... no se per que cony!!!!!

    ResponElimina