Novetats 2018

header ads

180 Grams de Felicitat

Amb aquest titular qualsevol podria pensar que està davant d'una proclama en favor de la legalització d'algun estupefaent de blanquinosa presència. No és així... viciosos, encara que al darrer any L'Experiència Gratificant ha suposat un droga dura per al meu cervell de rock'n'roll. Realment es tracta de la presentació  de la edició vinil del LP de Senior i El Cor Brutal, i del LP del Crooner per excel·lència de les terres de la mediterrània, l'alcoià Hugo Mas que també presentava els seus 180 Grams de recitat. Presentació que ha tingut lloc avui en la tenda Oldies, lloc dels pocs que queden en València on poder abastir-se de música de veritat, no com la que venen dos carrers més enllà, com es diu? Efruc, Sñac, Fmax o alguna cosa així (si, ahí on van el joves clònics a comprar els discs de David Furtamantes).

El Crooner de la mediterrània
Presentació amb bon vi, bona companyia i les cançons d'aquest peculiar duet, amb composicions pròpies i magnifiques versions de Billy Bragg a càrrec de Senior i de Leonard Cohen a càrrec d'Hugo (gràcies), junt al magnífic acompanyament a l'harmònica de Juanlu Tormo membre del Cor Brutal. (A més la presentació de dues petites promeses de l'harmònica: Little Ona McGee i Small Nico Johnson, je je).
Una bona vetllada que li ha restat tota l'amargor a un dilluns tan fred com el d'avuí.

Si encara no haveu escoltat Hugo Mas, visiteu ja l'enllaç de la seva web que us poso baix, està en descàrrega gratuïta, i si voleu el seu Cd (portada clar homenatge al "A Alcoi" de Montllor) afanyeu-se, no queden gaire, està triomfant allà on va. D'ací un parell de mesos Hugo visitarà la Ribera amb un grapat de vinils baix el braç, estem de sort. Vos avisaré.

Senior i la multitud
Torne al Primo. Recollida de 180 grams de "merda de la bona", o lo que és el mateix: L'Experiència Gratificant en edició numerada de doble LP. 45 rpm amb Cd de temes inèdits amb el títol de Nu. Del disc poc més pot explicar-se (només que aquesta edició vinil s'escolta en el giraplats de puta mare), si que ho faré d'aquestes cançons extra, que segons diu al back cover del cd:
"Sense overdubts. Sense mesclar, Sense masteritzar. 14 peces inèdites en una sessió acústica enregistrada en directe per Juanma Galindo i Nico Molina en dues pistes directament en cinta magnètica a Montevideo, Uruguay, el 22 de Març de 2008. Or pur. So nu."
Si senyor, així... a pel, tal i com han sigut parides, si les multis s'adonessin que per a treure un bon disc fan falta primer bones cançons, estic segur que gastarien menys pasta en promocionar propostes  infumables, deu ser que no tenen cap músic en nòmina. 
Només una particularitat, 4 dels temes estan en descàrrega gratuïta i no incloses al cd per drets d'autor (M.Ward, Slowblow, Will Oldham, Tom Waits). Per a aquells que no disposen del vinil i d'aquesta edició, si poden descarregar aquestos temes en la seva web , podreu així fer-se una idea de les joies d'aquesta sessió. 
Grans
Algunes ja interpretades en directe com El temps de l'odi s'acabat, Com pot ser?, Breu Tractat de Física i Química i la meva preferida, Els Més Grans,  I no penseu que trobareu a Senior tot sol desvariant amb la seva guitarra, també hi són El Cor Brutal. Sense dubtes qualsevol d'aquestes 14 cançons podria haver estat en L'Experiència Gratificant. Grans, molt grans.

Fotografies de Francesc Estrel·la, podeu veure tota la sessió

Ressenyes en NSVSR: Hugo Mas | Senior i El Cor Brutal

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Ahir vaiga anar a vre la presentació.
    Bona parella!!!
    Em va encantar l'Hugo Mas, molt carismàtica de veu i presència.

    Miquel

    ResponElimina
  2. Grans, molt grans els dos. Et recomane escoltes el treball d'Hugo Mas de l'enllaç que et poso, de segur t'encisarà. I si vols a Hugo en directe estigues atent a les notícies del blog que a finals d'abril farà un recital en la Ribera (Algemesí)
    Gràcies Miquel per les teves paraules.

    ResponElimina
  3. He descobert avui aquest bloc. Molt gran!

    Carla

    ResponElimina
  4. Hola Carla. Benvinguda a No sé viure sense rock. Aquesta és casa teva per a opinar i dir tot allò que se't pase pel cap.
    Salut companya!!!!

    ResponElimina