Novetats 2018

header ads

Chuck Prophet & The Spanish Bombs - London Calling (2011)


Una de les bandes que m'hauria agradat veure en directe són els The Clash, trobo que és una de les més importants del rock. Amb la marxa de Joe Strummer la reunió és impossible, així que només ens queda la propera nova edició de We Use To Party. "En els últims anys s'ha posat de moda artistes/bandes tocant el seu disc més conegut, la seva obra mestra, aquell disc que els va portar la fama. Houston Party li dóna la volta al mitjó ...". Una original proposta del Segell Houston Party que pretén portar-nos cada any als nostres escenaris la reinterpretació de un disc clàssic de Rock. L'Any Passat ens va portaren Giant Sand interpretant San Quintín, El Disc Que el Mestre Johnny Cash va publicar el 1969.

L'elecció de l'obra a interpretar va a càrrec de l'artista convidat, només amb unes condicions: "el disc que més els agrada, el seu favorit, el que els va inspirar en l'adolescència, el seu far principal, aquell que els hauria agradat composar si algú els hagués concedit aquest desig ... "
Segons el segell català la propera entrega ja està preparada: "Chuck Prophet interpretant l'obra mestra de The Clash. Passarà a principis de 2011. El doble que va incorporar el punk a la mitologia del rock'n'roll i va tirar a baix les barreres existents en la percepció dels gèneres. Una combinació letal. I vital "


Només apuntar que Chuck Prophet va treure un dels discos més bons de l'any passat i de la seva carrera: Let Freedom Ring, molt recomanable si t'agrada el bon rock.

Us deixo el tema Let Freedom Ring, segons llegeixo en un dels comentaris del vídeo: "... sona com una barreja entre The Clash i Allman Brothers ..." jutgeu vosaltres mateixos aquesta delícia de cançó:





Chuck Prophet | The Clash | Houston Party

Las Fechas y lugares
04 Gener: LOGROÑO - Festival Actual
05 Gener: SANTANDER - Bonifaz
06 Gener: MADRID - Charade
07 Gener: ZARAGOZA - Sala López
08 Gener:  VITORIA - Jimmy Jazz
09 Gener: DONOSTI - Doka
10 Gener: BARCELONA -  SIDECAR - A QUEMARROPA
11 Gener: MALLORCA - Teatre Lloseta
12 Gener:  ELCHE - Sala Culltural La Llotja
13 Gener: GRANADA - Planta Baja
14 Gener: VALENCIA - Wah Wah
15 Gener: BILBAO - Kafe Antzokia

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. Ostres, en Chuck Prophet, totalment d´acord company, un mestre absolut. Tinc predilecció per la seva obra des dels temps de Green On Red, especialment "No free lunch", sense cap dubte un dels discos més brillants de la història del rock, (i molt particularment "Time ain´t nothing", una cançó tan bona que per mi ja és llegendària).
    També coincideixo amb tu a propòsit de "London Calling", senzillament una obra capital.
    Resumint, si puc aniré a veure aquest espectacle.
    Cheers!

    ResponElimina