Novetats 2018

header ads

Senior sense el Cor Brutal - En concert

Senior

El proper 21 de Maig tindrem la sort de comptar amb Senior en concert acústic a La Casa Cantonera.

Senior ha estirat del fil d´una nova generació de bandes de rock que ha perdut la por a expressar-se en valencià, i no només amb l´excusa de fer país, sinó a més, de fer bones cançons.


Una nova generació amb influències musicals que fins ara no havíem vist en el rock d´aquestes terres; un discurs amb molta força i amb unes lletres directes i sinceres de la mà d´un folk-rock amb reminiscències de Neil Young, Will Oldham, Iron & Wine, M.Ward, Eef Barzelay, Will Johnson, Silver Jews, Langhorne Slim, Uncle Tupelo i The Replacement, entre d’altres. Un moment important si tenim en compte que el seu treball L´Experiència Gratificant ha sigut lloat per la crítica especialitzada, no només dins de València sinó també a nivell estatal (Ruta 66, Enderrock, Rockdelux, Mondosonoro).




L’Experència Gratificant de Senior i El Cor Brutal va arrencar a València l’any 2007. És en aquest moment quan va començar a escriure les cançons que gravaria en directe i en analògic amb El Cor Brutal un any després a l’Uruguai, als mítics Estudios Sondor de Montevideo, els quals, amb 70 anys d’existència, són els més antics d’Amèrica Llatina a més del lloc on han gravat artistes com Eduardo Mateo o El Negro Rada. L’Experiència va continuar al llarg de 2008 als Estats Units, mesclant les cançons a The Funeral House en Louisville, estudis on es varen cuinar les primeres demos de My Morning Jacket i Palace Brothers, i masteritzades a Georgetown Masters, en Nashville, on han masteritzat Neil Young, Townes Van Zandt, John Hiatt, Emmylou Harris o Kris Kristofferson. La nova edició limitada consta d’un  doble vinil de 180 grams, amb un disseny i maquetació diferents a la del cd i inclou de regal un cd amb la sessió acústica enregistrada en directe a Montevideo l’últim dia de gravació, amb cançons inèdites i un fum de versions de cantants com Will Oldham i M. Ward.
En aquesta ocasió vindrà Senior amb la seua guitarra per a deleitar-nos amb les seues cançons sense els seus Cor Brutal, la banda que tal i com els Crazy Horse del seu benvolgut Neil Young, actuen de catalitzadors elèctrics de les seues composicions. Però no patiu per aquesta absència, ja que les cançons de Senior se sostenen per elles mateixes.
Així que ja sabeu, si voleu gaudir d´un bon cantautor de la millor escola del folk-rock, només heu de passar per La Casa Cantonera el divendres 21 de maig cap a les 20:00. Prepararem també una exposició de l´obra i miracles de Senior i el Cor Brutal.
Vos deixe una fantàstica versió de Devendra Banhart del tema The Body Breaks.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris