Novetats 2018

header ads

Arthur Caravan - Looking for Mistela

Vaig llegir a una crítica d´una publicació musical que Senior va estirar el fil d´una generació emergent que a perdut la por a expresar-se al seu idioma, uns altres que surten de l´anonimat amb un treball rodó són Arthur Caravan, a continuació una transcripció d´ells mateix: "El disc consta d'onze temes concebuts, composats i arranjats pels membres del grup a excepció d'una versió de Suzanne de Leonard Cohen, que tanca l'àlbum. Als textos s’hi poden trobar abundants referències literàries que van des de Boris Vian fins a Gabriel Ferrater. El conjunt de lletres i sons marca un itinerari dual que va des d’allò domèstic, proper i acùstic fins a sons rabiosament elèctrics, viatgers o elegíacs.

Enregistrat de forma autònoma amb un estudi portàtil a diferents localitzacions d'Alcoi: cases a la muntanya mentre nevava, cafeteries a mitjanit, domicilis particulars d’amics i familiars i locals d'assaig entre d’altres, ha estat mesclat i produït pel grup amb l'ajut de Gat (Pascal Comelade, Raeo, CaboSanRoque...). El CD ha estat editat per La Casa Calba amb la coedició de g3g records i la col·laboració de Costellam, i compta amb llicència tipus Copyleft / Creative Commons per a permetre la seua màxima difusió."
Només afegir dues coses, la primera ès que per segona vegada m´he trovat amb La Casa Calba, això ni més ni menys vol dir que el dèficit de mitjans és suplert per veus anònimes que de manera altruista utilitzen el seu temps per a lluitar per la difusió de la cultura. I la segona, aquesta última part en la que anomenen dos termes molt importants i que caldrà tindre en conte a partir d´ara: Copyleft i Creative Commons, digueu-me profeta si voleu, però la gran caiguda de l´SGAE està per vindre. Per últim vos deixe l´enllaç Bandcamp per a que comproveu per vosaltres mateix que volen dir amb això de "màxima difusió". En aquest debut trobem moltes referències musicals i literaries (myspace) per un primer treball, aquest grup té molt que oferir en un futur inmediat.




ARTHUR CARAVAN. LOOKING FOR MISTELA from audiencies on Vimeo.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris