Sugerències

En aquesta secció m´agradaria que em donareu el vostre punt de vista, sugerències de grups i intèrprets que potser no conega. Potser també que falte alguna secció o apartat per a fer més funcional aquest blog, el que penseu que siga més convenient.
Gràcies per la participació.
El Chals
Comparteix a Google Plus
  Blogger Comment
  Facebook Comment

21 comentarios:

 1. Jo tinc una... necessite algun Dr. Troglopediatra per a que m´assesore. Un dels treballs que més m´agradaren de l´any passat va ser el de un tal Jose María Sanz i vuic dedicar-li un bon article, per que m´agrada i per que ès una llegenda viva del rock nacional. Hi ha algú entre els milers de seguidors que puga ajudar-me?????

  ResponElimina
 2. Gràcies Rasputin Moore, açò de les sugerències ès una gran idea

  ResponElimina
 3. per la emfermetat eixa que deus patir, jo tinc el remei que cura tot. hui en dia no se troba en qualsevol lloc, sols en aquells apagats, on no passa ningú, bo! sols alguns que esperen coses que mai més tornaran a ser com abans.. no estic parlant de Peterland Street, no no, estos son d'ací encara que per les lletres parega que no.. son els més cafres, els més deshinibits, els més (algú dirà) inútils, pero com es fa musica des de la inutilitat? que els ho pregunten a els inconfundibles SINIESTRO TOTAL.

  ResponElimina
 4. Però dis-me aon comprar aquest medicament, els vaig pedre de vista al 2005, aon estan? i... aon està Peterland Street? que l´he possatg al gps i no m´apareix, je je. Tens raó Raspu, mereixen una entrada, aveure que se me ocorre, "rock cafre"...uhmmm m´agrada.

  ResponElimina
 5. ie Chals, el carrer de Peterland, ja no i es... es un carrer que sols passa una vegada i l'has de veure i pujar. encara que tingues noticies d'ells, el seu tren ja ha passat. ja sols ens queden les grabacions d'aquella època.

  ResponElimina
 6. Mestre DJ, Mestre JeDai!... mira a vore si pots renovar o aumentar les cançonetes de MAI SENSE ROCK RADIO. gràcies

  ResponElimina
 7. Això està fet, esta vesprada vaig a renovar les cançons. Gràcies Rasputin, eres el públic!!!!

  ResponElimina
 8. Nova sel.lecció a "Mai sense Rock Radio"

  ResponElimina
 9. voldria fer una nota aclarativa: quan he mencionat Peterland Street, m'estava referint a carrer PeterPan Street, per allò de 'hasta nunca jamás'

  ResponElimina
 10. m´has deixat perplexe... realment no sé si ho tinc més clar ó més aspés...je je je

  ResponElimina
 11. Bueno,jo tinc una suggerencia que ja vam comentar carlos i jo, es un grup de musica que es diu "Polock" son valencians, els vaig descubrir en el MTV Winter de València de l'any passat crec, i per a mi van fer sombra als mateixos "Franz Ferdinand" y la seua actuacio encara que va ser com a teloners va ser prou mes bona!! li ho recomane a tot el mon, ademes els chavals estan ixint, i com me va dir Carlos estan traent un nou disc...de veres que val la pena perdre uns minuts sentintlos...

  ResponElimina
 12. y en el apartat de pelicules la pelicula-documental del grup the Doors "The Doors" es bonisima!! de les meves preferides!! y com un altra proposta una pelicula que ha ixit fa uns messos als cines en España pero que porta uns quans anys rodant es la de "I'm not there" sobre la vida de Bob Dylan!!! es un poc estraña pero esta molt be!!

  ResponElimina
 13. Benvingut Rantan, gràcies per les sugerències, Això està fet, Polock em pareix una proposta que be podria fer competència a alguns dels grups que ens porten de fora, no treuran el seu primer disc fins el mes d´abril, han tingut que anar a Alemanya per a poder grabar-lo, ja que ací ningú li donava l´atenció que mereixia. Estic pendent del seu primer llarg, mereixen una ressenya. I respecte a la pel.lícula dels Doors, només dir-te que de molt jove l´hauré vist com a 20 vegades entre nuvols de fum i bidons de cervessa, la revisaré. "I´m not There" no l´he vist, segons crítiques que he llegit queda molt bé com a recreació artística o si millor vols, com a pincellades de la figura de Dylan sense donar-nos ningún tipus de informació adicional que no sapiguem, la vore per a fer una ressenya, ja hem faràs aplegar les teues impressions, però si de debò t´apassiona, com a mí, el personatge de Dylan tens que vore "No Direction Home" de Martin Scorsese, no només per el valor de l´informació sobre Dylan, sino també per ser un gran Documental. I no deixes de escriure ací, totes les sugerències sòn rebudes amb els braços ben oberts. Gràcies de nou

  ResponElimina
 14. ei Chals,
  crec que seria interesant que inclogueres en el blog una ferramenta per buscar els posts que vas publicant.
  p.e.: vuic ensenyar-li a la meua germana el post d' AMPARO SANCHEZ, i si tinc que anar retrocedint poc a poc fins trobar-la es una historia..

  ResponElimina
 15. Mire a veure si ès això al que et referies, crec que sí, eres un crack, a poc a poc aquest blog va prenent forma. Gràcies Raspu

  ResponElimina
 16. ei Charli,
  Si t'enrecordes, et vaig comentar una vegada que hi ha una pàgina web americana ALLMUSIC.com, on pots trobar un montó de grups de musica de tots els estils, la gran majoria en anglés. bo, com tú ja la coneixeras un poc, me pots dir si hi ha algo semblant en espanyol i/o valencià/català?
  estic mirant informació sobre Sidonie, Tulsa o Depedro; i vuic saber quants albums tenen, quins son els més recomanables i tal i tal... no sé si m'explique,¿?.

  ResponElimina
 17. Hola Raspu, de Tulsa tens en aquest blog un molt bon article amb un link a la discogràfica on trobaràs més informació. De Depedro només et puc dir que de moment només té un disc que per cert ès acollonant, i una col·laboració amb Russian Red prou difícil de trobar, està ara mateix a l´estudi gravant el seu proper disc, i te alguna cosa pedent amb la LIPA BAND de Liverpool, la banda de l´institut de música que va fundar Sir Paul McCartney (un tema interesant també si tenim en conte que este institut és el mateix on anava Paul quan era nano, i que veient que l´anaven a enderrocar el va comprar per a instalar l´institut, esta historia és digna d´un article). L´any passat crec que auesta banda va rodar amb Marc Parrot. A Sidonie no els conec (em dones peu a interessar-me, gràcies de nou).
  A mí el que més m´agrada a l´hora de buscar informació d´un grup és anar directament al segell discogràfic, i amb aquesta informació i escoltant la música és com millor pots conéixer a un intèrpret. Normalment les pàgines i blogs(menys este, clar està, je je je) solen entrar en valoracions un tant subjectives fugint un poc de l´anàlisi concret de la música. Espere haver-te sigut d´ajuda... i m´has obert un parell de temetes més. Bona nit.

  ResponElimina
 18. Chals,
  gràcies pel breu anàlisi musical dels 2 grups.. però el que jo vuic es si tú me pots dir si hi ha alguna pàgina on puc trobar tots aquests grups amb diferent informació com puga ser: bibliografía, estil musical, discografía amb valoracions, influencies musicals, grups semblants, etc.. puc imaginar que no tens constancia que hi haja algo semblant per ahi... pues, ja saps, mans a l'obra!! no??

  ResponElimina
 19. Ho entenc, i blogger potser que per a eixe funció sigui llimitat, estic investigant wordpress (mira l´enllaç de NO SE VIVIR SIN ROCK), que encara que no te la flexibilitat per a realitzar templates molt bonics, si que tenen altres funcions que permetria fer-ho. És un tant difícil per que per a fer-ho caldria dedicar-li les 8 hores diaries... poc a poc tot se vorà.

  ResponElimina
 20. Per cert, crec que no t´he nomenat que ademés del NO SE VIVIR SIN ROCK en wordpress també tinc un altre blog paral·lel en blogger acabat d´obrir que s´anomena Una Americana en la Cambra... el primer costa però després no pots parar... je je je. Posaré l´enllaç en llocs d´interés per a vore que et pareix... així com aquest blog és prou general en quant al rock, en l´altre em centre en l´estil que més m´agrada l´Americana
  Ja em diràs que et pareix, la teva opinió és molt important per a mí.
  Gràcies Raspu.

  ResponElimina
 21. Ja tenim nou àlbum de L'Équilibriste: que sea la última vez que te veo con una silla volando (autoedició, 2011).
  Salutacions.

  ResponElimina