Novetats 2018

header ads

Sanjosex - Al marge d´un camí

Açò de la música de vegades em resulta com estirar d´un fil del que van eixint cada vegada més i més grups. Coneixes a un que t´agrada i resulta que a prop té un altre també molt bó o inclús que t´agrada més. Això m´ha passat amb Sanjosex, que gràcies a El Petit de Cal Eril l´he conegut, i sincerament m´agrada prou més. Sanjosex ès Carles Sanjosé de Bisbal de l´Empordà i el que més m´agrada d´ell ès com ha savut absorvir tot el que Bob Dylan ens ha deixat als seus anys d´èxit i ademés donar-li un toc personal molt atractiu amb lletres emotives. L´instrumentació a tot aquest treball està molt currada.
Aquesta ès la seva presentació:
"1 músic = 1 instrument = 1 so, aquesta és la fórmula, senzilla i de tota la vida... Sanjosex és el projecte musical de Carles Sanjosé Bosch, jo. Aquest projecte s'ha concretat en la gravació de 2 cd, el primer "VIVA!" i el segon "Temps i Rellotge", editats per la discogràfica Bankrobber. L'acollida per part de la crítica ha estat sorprenent, tant pel primer com pel segon treball, anem guanyant públic dia a dia intentant convèncer a tothom qui ens ve a escoltar.
Hem tocat a la Mirona de Salt, a la Sala Apolo de Barcelona, a l'Octubre CCC de València, al BAM, al Festival Altaveu de Sant Boi, al Senglar Rock, al PopArb dArbúcies, al MMVV, a l'Acústica de Figueres, a La Pedrera de Barcelona, al Domèstic, al Sol de Nit, al cafè-teatre Llantiol de Barcelona i un llarg etcètera de pubs musicals i festes majors. El 16 de Febrer del 2006 vam talonejar en John Cale a la Mirona de Salt! Una bellíssima persona en Johny..."
myspace
Bankrobber

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Com la vida;
    "Coneixes a un que t´agrada i resulta que a prop té un altre també molt bó o inclús que t´agrada més".
    La veritat es que m'agrada't aquest cantant, avui no deixarà de fer-me companyia tant al curro com a la Casa C.
    Bon dia i bona setmana.

    ResponElimina
  2. Gràcies Cantoners, si no fos pels vostres comentaris diria que devegades estic parlant tot sol entre una muntonada de bytes, megues, digits i url´s. je je.
    No hem fa falta més.

    ResponElimina
  3. Com ha dit en Carles Sanjosé en una entrevista: "És millor fer tradició, que generar un boom". No podrien ser més encertades aquestes paraules pel moment actual de la música feta a casa nostra. Els booms sempre hi han grans pujades i baixades, en canvi, una línia estable és molt millor. No he tingut la sort d'escoltar el seu darrer disc, però els dos anteriors crec que son de lo milloret que s'ha fet per les comarques gironines. Salutacions!

    ResponElimina
  4. Benvingut Nahim, estic totalment d'acord amb tu. Encara que de tot hi ha que beure la part positiva, mentre gent com Sanjosex va fen camí, amb una carrera de fons, altres fenòmens de màrqueting tenen la bona missió de cridar l´atenció dels mitjos, i no sé si de manera conscient o no, ho aconsegueixen. EL clar exemple que plantege al article... Llegint del Petit em trobe a Sanjosex. Gràcies Nahim per la teva aportació, qualsevol suggerència que tinguis no dubtes en dir-me-la.

    ResponElimina